16 de setembre 2009

Qui és qui?

Davant l'allau de correus que hem rebut de femelles ansioses i desconcertades, ens veiem obligats a fer presentacions oficials.
En Gerard és un mascle com pocs n'hi ha. És trempat, atractiu, eixerit, i manté el seu esperit juvenil tot i la seva (avançada) edat... és un d'aquells nois que "té algu". Malauradament, encara NO surt a les fotos que hem penjat a l'àlbum. Podreu conèixer en Gerard a inicis de novembre, que serà el moment en que s'ajuntarà al viatge a pas de cargol.
Els que SI que surten a les fotos de l'àlbum són l'Anna i en Marc. Ells també són "l'òstia amb patinet", però, per desgràcia de les pubilles i fadrins lectors d'aquest blog, són una parella molt estable i s'estimen molt. Amb ells hem passat uns dies fantàstics a Yellowstone, els Tetons, i a Yosemite, però ens deixaran ben aviat per acabar les seves (curtes) vacances de només 4 setmanes (pobrets, ells no tenen 4 mesos!) visitant altres indrets de la geografia yankee.
Esperem que les explicacions us hagin satisfet les inquietuds. Per qualsevol altre dubte, no dubteu a deixar un comentari.
Salutacions cordials,

Els Cargolaires

3 comentaris:

  1. jajaja! "femelles ansioses i desconcertades"! d'acord, d'acord, tot aclarit! esperarem impacients les seves fotos... veig que aquest noi abans de començar ja és tot un triumfador! nens, vigileu, que la competència és forta!

    ResponElimina
  2. Aneu a pendre pel sac!!!
    Eh eh eh...

    Quins nervis!!

    ResponElimina
  3. ostiii jo amb aquest els conec!! el noi ex heavy metal i una de les ties boges de LLeida!! ajjajajajajajjaajjaajajajajaj. Van anar al casament d'en Cayot. Cuideu-vos.

    ResponElimina