16 de setembre 2009

Yosemite

De la sorra del desert a les herbes dels "meadows", de la plana de Nevada a grans monòlits de granit,... ja estem a Yosemite!
I a Yosemite... deu ositos a dalt de la paret, deu ositus a dalt de la paret, si un osito caigués per mala sort... en resum, ositos i parets!
De moment, 3 ositos i 3 parets (Nutcracker, the Grack & Snake Dike).

7 comentaris:

  1. Bones!! Quina aventura que esteu vivint, aprofiteu-la!
    Eduard!: He pensat molt en tu aquest cap de setmana, hem anat amb en Xevi i uns amics a la Catalunya Nord i han fet el barranc del Llech... recordes? Aquest cop no hem baixat la nevera... ;) de fet tenia tan mal record de la pujada que ni vaig baixar... jeje Bé, ja està, és una simple anècdota que potser et portarà bons records. Disfruta aquesta oportunitat que esteu vivint i records a la Gemma.

    ResponElimina
  2. Que bonic tot!!!!! Un petonarro per tota la colla!

    ResponElimina
  3. quants records Yosemite!! disfruteu mol!

    Olga

    ResponElimina
  4. Cargolaires!!! Quina ilusió. Hem estat revisant l'anna de Ribes i jo, les vostres fotos i ens hem donat compte de lo conjuntats i moderns que vestiu. Tenim modelo escalada, modelo hippies per practicar corda fluixa i modelo vaquero per anar a la ciutat. Molt bé!! Estem molt orgulloses del vostre estilazo, i per cert, esperem que a la pròxima ens deleiteu amb un modelo cowboy i cowgirl en el super ranxo!!
    Apa feliç viatge i esperem noticies vostres
    Marta - alias: pequeña vagabunda

    ResponElimina
  5. Us hem trobat mol guapos a tots.Que feiu parada de ganxos? el mascle aquet del que parleu ensemble que me le perdut. A segui disfrutan dels modelets d´estiu perque aqui ja fa mol fretLa mamma. La iaia diu que ba contan els mesus que falten Bona nit

    ResponElimina
  6. sí, sí!!!!! ens encantent els vostres modelazoooossssss!!!!! fiiuuu fiiiuuu!!! ajaja!!!! sou uns fashion victims totals! però com us ho feu pq hi càpiga tanta roba a dins del cargol?

    ResponElimina
  7. eusebin de ribes25 de setembre, 2009

    hola penya!kom va tot ´per fi he tornat a entrar per estar conectat al món ,feu tots molt bona cara,esteu fortissims d´escalar!ja heu provat la car d´os o ell us ha provat a vosaltres?;ja en portareu una mica per fer el bermutillo!ara anirem a fer una birreta a la vostra salut.Demà he quedat amb en Fali, bé ja us ho explicaré pq ara m'he enterat que això és per penjar comentaris no per escriure la biblia en vers apa petonets a tots i totes salut i llibertat!!!!!!!

    ResponElimina